Wizz Air ja connecta l’Aeroport de Castelló amb Katowice

318

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha estrenat aquest dilluns una nova ruta que connecta amb Katowice (Polònia), operada per l’aerolínia Wizz Air, que ofereix dues freqüències setmanals (dilluns i divendres) entre el 17 de juny i el 13 de setembre.

L’aeroport ha realitzat el tradicional “baptisme” del primer vol i l’avió procedent de Katowice ha passat sota un arc d’aigua traçat per dos camions del servei de bombers.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que la nova ruta suposa connectar Castelló “amb una ciutat important del sud de Polònia, situada a la regió d’Alta Silèsia i molt pròxima a Cracòvia”.

Així mateix, Bernat ha subratllat les possibilitats que ofereix l’enllaç per al sector turístic de la província, ja que Polònia “és un dels mercats emissors de turisme amb major creixement a Europa en els últims anys”.

La nova ruta estival de Katowice se suma a la de Budapest, també operada per Wizz Air. Totes dues connexions s’han captat a través de la primera campanya del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, promogut per Aerocas, que també ha possibilitat una ruta anual a Bucarest de la companyia Wizz Air.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací