Personatges històrics mostren les qualitats d’Oropesa del Mar a veïns i visitants

441

L’encarregada d’exercir com a guia va ser Patricia Mir, qui va repasar junt a un nodrit public l’història de la localitat

Actualitat Diària

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’ Orpesa del Mar ja ha iniciat el cicle de visites teatralitzades, una activitat amb la que es busca la dinamització del casc antic del municipi i que ahir nit, en la seua sessió, va reunir desenes de persones en la plaça de l’Esglesia. Així, menuts i majors van conèixer d’una manera lúdica i entretinguda part de l’història del municipi en un recorregut que es va iniciar a les portes del museu i va realitzar diferents parades en els llocs més emblemàtics del centre de la localitat, com el castell, el forn, la plaça del Pou, la presó i la capella de la Mare de Déu de la Paciència.

L’encarregada d’exercir com a guia va ser Patricia Mir, qui va repassar junt a veïns i visitants l’història d’Orpesa del Mar. No van faltar personatges com el pirata ‘Barbaroja’, la baronesa Laura de Cervellón, la Mare de Déu de la Paciència i fins i tot es va realitzar una recreació de l’invasió per part dels francesos.

Alguns dels assistents, sobretot els més menuts de la casa, van tindre l’oportunitat d’empunyar una espasa per recordar com va acabar aquest conflicte i que qué va suposar per a la localitat costera.

Cal recordar que totes aquelles persones interesades en participar en aquest tipus d’activitats, que continuaran al llarg de tot l’estiu (les sessions tenen lloc els dijous a les 22.00 hores) deuran reservar la seua plaça.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací