Els usuaris del Centre Ocupacional de Vila-real venen les seues creacions exposades en una mostra a El Corte Inglés

Les persones amb discapacitat intel·lectual exposen els seus treballs i l'aportació de la qual va dirigida íntegrament a l'activitat del centre solidari

300

Un any més les persones amb discapacitat intel·lectual exposen els seus treballs en l’hipermercat i és una magnífica ocasió per a col·laborar i l’aportació de la qual va dirigida íntegrament a les activitats d’aquest centre solidari Aquesta artística exposició-venda que per primera vegada ofereix quadres pintats romandrà a la sala d’Àmbit Cultural fins al divendres 28 de juny. 

Actualitat Diària

El Centre Ocupacional de Vila-real ha preparat una mostra d’articles realitzats per persones amb discapacitat intel·lectual que, un any més, s’exposen en El Corte InglésAquesta artística exposició-venda que per primera vegada ofereix quadres pintats pels usuaris, romandrà a la sala d’Àmbit Cultural, (2a planta), fins al divendres 28 de juny.

És una magnífica ocasió per a col·laborar amb el Centre Ocupacional adquirint una xicoteta obra d’art, l’import de la qual va dirigit íntegrament a les activitats d’aquest centre solidari.

La presentació ha tingut lloc hui en el propi espai de l’exposició, amb l’assistència dels artistes; una de les responsables del centre, Victoria Angresola; Carmen Fenollosa Egea, directora territorial de la Conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusivament; Álvaro Escorihuela, regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-real.

Durant la presentació de l’exposició, s’ha projectat un vídeo editat íntegrament per un dels usuaris del centre que mostra el procés de fabricació dels productes realitzats per persones amb discapacitat intel·lectual així com els tallers i activitats que tenen lloc en les seues instal·lacions de la Plana Baixa. Aquest vídeo s’emetrà a la sala d’Àmbit Cultural fins al divendres 28 de juny.

Centre ocupacional de Vila-real 

El Centre Ocupacional de Vila-real va nàixer fa poc més de 25 anys per a oferir a les persones amb unes capacitats intel·lectual diferents, una sèrie d’eines que els permeten el màxim desenvolupament de les seues aptituds i competències, oferint els serveis i suports necessaris per a promoure l’autonomia de les persones i la seua màxima qualitat de vida. En 1992 el centre obria les seues portes i es convertia per als usuaris amb més possibilitats, en el mitjà que els capacita per a aconseguir la inclusió laboral i la realització personal i social; i per als usuaris més afectats en un lloc estable i permanent que els facilita el desenvolupament personal i la inclusió social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací