Turisme informarà dels festivals musicals que se celebren a la Comunitat a través de l’assistent Alexa

267

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha iniciat una nova acció promocional per a informar dels festivals musicals que se celebren en la Comunitat Valenciana a través de l’assistent virtual Alexa.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “aquesta acció promocional ens permet afermar la promoció dels nostres festivals a través de Alexa, un dels més reconeguts assistents virtuals”.

Colomer ha remarcat que “estem fent una forta aposta pel màrqueting online, sent conscients que els turistes són cada vegada més tecnològics i prenen decisions influenciats per les xarxes socials”.

Turisme Comunitat Valenciana s’avança a altres destinacions turístiques en la seva estratègia d’accions innovadores, ja que és la primera destinació turística a llançar en Alexa un ‘Skill’ per a informar sobre els festivals de música.

Alexa és un assistent virtual desenvolupat per la companyia Amazon implantat en els altaveus intel·ligents Amazon Tiro. Les persones usuàries poden estendre les habilitats de Alexa instal·lant “skills” (funcionalitats addicionals desenvolupades per tercers semblants a les aplicacions) des de la Skills Store.

Una vegada instal·lada l’App en qualsevol dispositiu Tiro de Amazon, l’usuari podrà activar-la i Alexa resoldrà totes les preguntes plantejades sobre l’Arenal Sound de Borriana, el Low Festival de Benidorm, Medusa Sunbeach de Cullera, Llegendes del Rock a Villena, el Festival Internacional de Benicàssim i el Rototom Sunsplash, també a Benicàssim.

Turisme Comunitat Valenciana, en RRSS

La Comunitat Valenciana compta amb 242.000 fans en Facebook, 106.000 followers en Twitter i gairebé 62.000 seguidors en Instagram. Completa l’ecosistema digital el canal de Youtube que compta amb 2.620 subscriptors, 558 vídeos pujats i més de 2,5 milions de vídeos visualitzats en els últims anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací