Turisme i Conhostur premien el talent i la creativitat culinària de la Comunitat

311

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit juntament amb el president de Conhostur, Manuel Espinar, a la fallada del jurat de l’II Concurs a la Millor Tapa MadeinCV, que s’ha celebrat el CdT de València.

En l’II Concurs a la Millor Tapa MadeinCV, vuit cuiners participants en la Ruta de Tapes MadeinCV de València i Alacant han competit pel títol a la millor tapa autòctona de la Comunitat Valenciana. Els i les participants van resultar finalistes després d’una selecció realitzada per un jurat professional entre més de 60 locals.

El jurat ha estat presidit pel xef Raúl Resino (Restaurant Raúl Resino, 1 Estrella Michelín), i formaran part Cristina Figueira (Restaurant El Xato, 1Estrella Michelín), Rakel Cernicharo (Restaurant Karak), Vanessa Lledó (Docent del CdT i propietària del restaurant Mil Grullas) i Carlos Corredor (Director de la Guia Gastronòmica d’Alacant).

Aquesta campanya, emmarcada dins del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana amb Conhostur, té com a objectiu la promoció i desenvolupament del producte gastronòmic en la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “la tapa és l’expressió artística de la cuina valenciana” i ha recordat l’aposta de Turisme per impulsar la Xarxa Gastroturística i la marca L’Exquisit Mediterrani.

Colomer ha destacat “l’esforç i el talent de tots els que treballen impulsant la gastronomia” i ha afegit que “el concurs de Tapes és una peça del relat fonamental de la nostra col·laboració amb Conhostur, que és un aliant molt potent per a desplegar governança en el nostre territori”.

La tapa guanyadora, del restaurant el Racó de Capis de Torrevella, participarà en la Haia (Holanda) el pròxim dia 27 de juny en l’esdeveniment ‘Una experiència gastronòmica cinc estrelles amb motiu del Dia Mundial de la Tapa’, que Turisme CV i Conhostur han organitzat per a promocionar la gastronomia de la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací