Turisme convoca una orde d’ajudes per al foment del turisme social

320

Actualitat Diària

Turisme ha convocat una nova orde d’ajudes, dotada en 550.00 euros, per a lluitar contra l’intrusisme en l’oferta de l’estage turístic i al foment del turisme social en la Comunitat Valenciana, segons resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Esta orde d’ajudes conta en dos programes diferenciats: ‘Lluita contra l’intrusisme en l’oferta de l’estage turístic reglat de la Comunitat Valenciana: apartaments i vivendes d’us turístic’ i el programa ‘de foment del turisme social per mig de la lluita contra la temporalitat i precarietat laboral en el sector aixina com per a la detecció i tractament de malalties laborals de les cambreres de pis’

‘Lluita contra l’intrusisme en l’oferta de l’estage turístic reglat de la Comunitat Valenciana: apartaments i vivendes d’us turístic’ conta en un import de de 250.000 euros i està destinat a associacions i empreses turístiques.

Per a este programa es podran subvencionar les campanyes de comunicació en mijos de comunicació on i off line, aixina com la publicitat a través d’atres soports de difusió per a este subsector de l’estage turístic reglat de la Comunitat Valenciana.

‘Foment del turisme social per mig de la lluita contra la temporalitat i precarietat laboral en el sector aixina com per a la detecció i tractament de malalties laborals de les cambreres de pis’ està dotat en 300.000 euros i va dirigida a la detecció i tractament de les malalties i riscs de l’activitat laboral de les cambreres de pisos en el sector turístic.

Les ajudes d’este programa, es dirigixen a sindicats, associacions i organisacions de treballadors del sector ademés de realisació de campanyes de sensibilisació i publicitat, fomentarà la formació en prevenció de riscs laborals, orientada a previndre patologies associades a esta activitat professional.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha resaltat la funció social d’estes ajudes, ya que “estos programes impulsaran també la creació d’ocupació per a persones en discapacitat, ademés d’aplicar mesures d’integració i igualtat de gènero”.

Aixina mateix, Colomer ha recordat el compromís de Turisme “per dignificar la professionalitat del sector turístic i per fomentar un turisme responsable” i ha recordat que “la Comunitat Valenciana som el primer govern regional del món que aprova el Còdic Ètic del Turisme adaptat a la peculiaritat del nostre territori”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací