Tourist Info de la Comunitat Valenciana reforça els seus serveis per a la campanya de Setmana Santa i Pasqua

400

Actualitat Diària

La Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana reforça els seus serveis per a la campanya turística de Setmana Santa i Pasqua, amb l’obertura de 26 oficines i punts d’informació turístics de caràcter temporal, així com amb l’ampliació d’horaris i plantilles de les oficines per a garantir la millor cobertura dels serveis d’informació i acolliment al turista que visita la Comunitat Valenciana.

Les localitats de la Comunitat Valenciana que compten amb oficines d’informació Tourist Infooferiran serveis d’informació al turista durant els dies festius de Setmana Santa i Pasqua, romanent obertes al públic, en la seva majoria, de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua.

A més, durant aquests dies obren al públic 26 oficines o punts d’informació turística de la Xarxa Tourist Info que acostaran l’atenció al turista en les zones de major flux turístic.

Així, a la província de València s’obriran 3 nous punts d’informació en els municipis de Gandia, Canet d’en Berenguer i Xeraco.

A la província d’Alacant s’amplia el reforç amb 13 punts nous d’informació en els municipis d’Altea, Callosa d’en Sarrià, Calp (amb dos punts d’informació), Dénia, Elx (amb dues oficines), Finestrat (dos punts d’informació), Santa Pola Gran Alacant, Teulada-Moraira, Xàbia i Torrevella.

A la província de Castelló s’obriran 10 nous punts informatius en els municipis d’Alcalà de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (amb dos punts d’informació), Torreblanca i Xilxes.

A més, nombroses oficines de tota la Xarxa Tourist Info amplien els seus horaris i el nombre de professionals al capdavant de les mateixes durant aquests dies de vacances de Setmana Santa.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “a través de les oficines Tourist Info els turistes que ens visiten comproven l’hospitalitat de la nostra destinació amb l’atenció rebuda”.

En aquesta línia, ha assenyalat que “la Xarxa Tourist Info permet que els turistes que visiten la Comunitat puguin trobar una atenció personalitzada i de qualitat en totes les destinacions”.

La Xarxa Tourist Info, que coordina TurismeComunitat Valenciana, s’ha convertit en un punt de referència fonamental per al turista, especialment durant els períodes de major afluència. Les seves oficines i punts d’informació faciliten el coneixement de l’oferta turística i treballen per a optimitzar el gaudi de les estades dels nostres visitants.

En l’actualitat, la Xarxa Tourist Info compta amb 215 oficines d’informació turística i acolliment al turista que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Els informadors i informadores turístics de la Xarxa reben a turistes assessorant i informant sobre l’àmplia oferta cultural, esportiva, natural, d’oci i activitats turístiques en general que ofereixen les destinacions de la Comunitat. La qualitat del servei i de l’atenció resulten decisius en els processos de fidelització de clients, per al gaudi de les seves estades i augment dels seus nivells de satisfacció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací