L’aeroport de Castelló i Turisme cerquen noves rutes en la fira Connect de Geòrgia

383
L’AVT i l’aeroport, representat per Aerocas i l’operador privat Edeis, tenen programada una vintena de reunions amb diferents aeroports d’Europa i companyies aèries
 
Actualitat Diària

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) i l’aeroport de Castelló participen en la fira de connectivitat aèria Connect, que se celebra a Tbilissi (Geòrgia) entre el 20 i el 22 de febrer.

Aquesta fira és un dels principals certàmens de connectivitat d’Europa i congrega a aerolínies, aeroports i professionals del sector aeronàutic i turístic.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la rellevància d’aquest tipus d’esdeveniments, “ja que permet posicionar el nostre potencial com a destinació i, alhora, fomentar la millora de la connectivitat aèria cap a la Comunitat Valenciana a través de la creació de noves rutes o ampliació de les ja existents”.

Respecte a la presència de l’aeroport de Castelló, Colomer ha assenyalat que Connect “constitueix un magnífic aparador on exposar els seus avantatges competitius i el seu potencial de creixement”.

Al llarg de la fira, l’AVT i l’aeroport, representat per Aerocas i l’operador privat Edeis, tenen programada una vintena de reunions amb diferents aeroports d’Europa i companyies aèries.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que l’acció coordinada d’Aerocas, Edeis i l’AVT “ens permet desplegar durant les tres jornades de fira una àmplia agenda de reunions bilaterals que tenen com a objecte entaular contactes i promoure possibles acords“.

Bernat ha explicat que en les trobades amb aerolínies i aeroports s’incideix en els avantatges que ofereix la base de Castelló, “com són les seues bones comunicacions viàries, flexibilitat horària, taxes competitives, rapidesa de les operacions, aparcament gratuït per als usuaris o proximitat a les principals destinacions turístiques”.

Connect reuneix a aerolínies, aeroports, empreses proveïdores i organismes turístics de tota Europa i constitueix un dels fòrums de desenvolupament de rutes més rellevants per a l’aviació comercial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací