Santa Magdalena avisa sobre l’apertura del termini de sol·licitut de Castelló Sènior el proper 2 d’abril

413

El nou Programa de ‘Estades en Balnearis’ del Castelló Sènior comprén l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló

Actualitat Diària

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que el pròxim dia, 2 d’abril, s’obri el termini de sol·licitud per al programa de la Diputació, Castelló Sènior, que disposa de més de 6.000 pernoctacions amb la seua nova proposta de balnearis.

El nou Programa de ‘Estades en Balnearis’ del Castelló Sènior comprén l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el Balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en Balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló, un mínim d’1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Els torns vacacionals per a les “Estades en Balnearis” es desenvoluparan del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l’11 de gener a l’11 de juliol de 2020, tots dos inclusivament.

El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló‘ comprén l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Els torns vacacionals per aquest programa es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de general 12 de juny de 2020.

Les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural‘ es realitzaran durant 3 dies/2 nits, inclouen l’estada en hotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites. Els torns vacacionals per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”es desenvoluparan del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, tots dos inclusivament. S’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització, en els tres programes.

Des del Departament de Serveis Socials, informen a totes les persones interessades, a poder acollir-se a aquest programa, que a partir del 2 d’abril poden tramitar la seua sol·licitud passant per aquest departament, aportant el dni i la targeta sanitària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací