La Diputació coordina amb empreses del sector ceràmic un nou impuls dels usos urbans

372

El diputat de Promoció Econòmica inicia avui una ronda de desenes de reunions en Vila-real, Onda i l’Alcora

Actualitat Diària

El diputat de Promoció Econòmica de la Diputació, Salvador Aguilella, ha iniciat avui una ronda de reunions per a entrevistar-se amb desenes d’empreses de tot tipus del sector ceràmic per a potenciar les oportunitats econòmiques i laborals que la ceràmica suposa per als municipis de la província.

La mesura s’enmarca en la coordinació que fa la Diputació de Castelló amb el sector ceràmic provincial amb la seua estratègia formativa i d’actuació des de Promoció Econòmica amb tal d’impulsar el talent dels professionals del sector i fomentar els usos urbans de ceràmica castellonenca per a millorar el seu consum. Les primeres localitats visitades per Aguilella han sigut Vila-real, l´l’Alcora i Onda.

“Des del Govern Provincial volem conèixer el sentir de l’empresariat castellonenc amb tal de coordinar les nostres estratègies i sumar esforços per a aconseguir els millors resultats. L’activitat ceràmica ha sigut clau en el desenvolupament industrial de la província i volem que seguisca sent oportunitat de futur per al màxim de famílies dels nostres pobles, només anant de la mà amb el sector empresarial podrem adequar la nostra formació al màxim i podrem ser més útils amb les eines que impulsem de la mà de l’ITC i els col·legis professionals per a fomentar les aplicacions ceràmiques en usos urbans”, ha indicat el diputat.

Permanent suport a un sector clau per a l’economia provincial, cal recordar que aquestes trobades de treball del diputat es contextualitzen en el permanent suport del Govern Provincial al sector ceràmic, a través d’iniciatives que van des de cursos formatius a la carta com el d’electromecànics, els premis Som Ceràmica dirigits a empreses, ajuntaments i artistes ceràmics provincials, l’eina Solconcer per a prescriptors i professionals de la construcció com a arquitectes i enginyers, l’aplicació CeramiCS amb un aparador digital de l’ús urbà del material ceràmic en la província o Vigilancer, una eina informàtica de vigilància
competitiva amb un important seguiment en el sector.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací