Representants dels moviments feministes de la Comunitat celebren la 3a assemblea de la vaga Feminista 8 de març

Ha tingut lloc a l'Espai La Flama de Castelló i s'ha treballat per comissions per a fer vaga laboral, de consum, de cures i d'educació

441

ActualitatDiària

L’Espai La Flama de Castelló ha acollit la 3a assemblea de la vaga Feminista 8 de març aquest diumenge 11 de febrer. Han estat més de cinquanta representants dels moviments feministes d’Elx, Alacant, València i Castelló.

S’ha treballat per comissions per a fer vaga laboral, de consum, de cures i d’educació. La idea que la mou és el fet de les desigualtats i menyspreus amb les tasques que tradicionalment les pertoca assumir a les dones tant en l’espai laboral com el domèstic i denunciar que eixa càrrega no sols és injustificable, sinó que sota aquesta incontestable aportació al PIB de cada Estat hi ha una manca de reconeixement del seu valor massa paregut al treball esclau.

La vaga de Dones del 8 de març va nàixer en 2017 a Argentina i enguany s’ha estès arreu el món. El moviment feminista de Castelló s’ha sumat i convocarà accions reivindicatives i de conscienciació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací