Porcelanosa Grup defensa el disseny intel·ligent i sostenible en Cersaie 2019

709

Actualitat Diària

La ceràmica Premium de gran format, els banys que fomenten l’estalvi d’aigua i les solucions tècniques de nova generació són algunes de les principals propostes per a aquesta edició.

Les huit signatures del Grup exposaran les seues novetats en l’Hall 26 estand A296-B198 i A288-B293 amb espais orientats al sector immobiliari, hoteler i contract.

La fira més important del sector ceràmic i el disseny de banys obri aquest dilluns les seues portes a Bolonya. Cersaie 2019 aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica en cadascun dels seus estands amb el nou urbanisme com a teló de fons.

Sota aquest context s’ha dissenyat l’estand de Porcelanosa Grup, situat en l’Hall 26 estand A296-B198 i A288_B293, on les huit signatures presentaran les seues noves col·leccions de paviments i revestiments ceràmics, equipaments per a cuines i banys, solucions tècniques de nova generació i materials de composició ecològica.

Estand Principal

Fins al pròxim 27 de setembre, els visitants que allí acudisquen (112.104 segons les dades oficials registrades en 2018) podran veure les últimes propostes per al sector immobiliari, hoteler i contract. Tres de les principals àrees de negoci de Porcelanosa Grup.

Amb més de 394 metres quadrats, l’estand principal recrea una àrea comercial amb estades obertes que es connecten entre si. Compost d’una recepció, deu banys cuina, cafeteria i zona Lounge, en cadascun d’aquests espais s’exposa un concepte integral de disseny basat en el minimalisme, la sobrietat i els colors neutres.

En l’entrada, la superfície compacta XTone de Urbatek acull al visitant amb la col·lecció Fiori di Bosco en acabat Polished. Aquesta peça de gran format té 9mm de grossària i deixa entreveure les parets sense límits de l’estand amb la col·lecció Nylo Noir Polished, també de la signatura.

Baños

En equipament i mobiliari de bany destaquen els mobles Last i To de Gamadecor, les mampares S+Line i lavabos Element elaborats amb Krion Shell® de Krion i les col·leccions Liem, Square, Essence-C i Oxo de Noken.

L’aixeteria Lignage de Ramón Esteve i les banyeres To de Foster+Partners (liderat per l’arquitecte internacional Norman Foster) són algunes de les peces de bany més exclusives de Noken.

Per a atorgar major amplitud a l’espai, Porcelanosa ha inclòs les seues noves col·leccions Veneto i Texas en algun d’aquests banys i en la cuina principal. Venis per part seua, mostra les col·leccions Halley i Pèrsia i el model Vancouver de la fusta ceràmica Starwood.

Espai Lounge

Les col·leccions Pèrsia de Venis i Vancouver Nude de Starwood adquireixen especial protagonisme en la zona Lounge. Amb la pissarra i la fusta com a inspiració, aquestes peces aporten més lluentor i equilibren els elements decoratius de les estades.

Cafeteria

En la cafeteria s’ha col·locat l’acabat Onice Persa Coverlux™ de Krion, el paviment Texas Acer i la fusta ceràmica Devon de Porcelanosa. Aquesta última reforça aqueixa estètica vintage de fusta llavada a través dels seus quatre colors: Arce, Roure, Riviera i Bone.

Cuina

Presideix la cuina el model Elements E7 Roure nit de Gamadecor, llaurat en roure i XTone Liem Dark Nature, el compacte mineral sinterizado que permet integrar els fogons dins dels fogons de cuina. El paviment Texas Acer de Porcelanosa emmarca totes les zones d’aquesta estructura.

Espai Urbatek

Les superfícies compactes XTone i XLight són els materials que predominen en aquest espai Urbatek. XTone s’inspira en el marbre travertí amb la col·lecció Tivoli Beix, que al seu torn contrasta amb el marró intens de Mocca. En el centre es troba una dutxa revestida amb Nylo Noir i les parets de la qual es revisten amb Mosa Acer Nature de Porcelanosa.

XLight il·lumina aquest espai amb col·lecció Carrara White en acabat Silk i Fiori di Bosco en acabat Silk.

Premium Collection, un nou concepte de luxe

Com si d’un hotel de luxe es tractara, l’estand Premium de Porcelanosa Grup exhibeix les peces més sofisticades de Gamadecor, L’Antic Colonial, Noken i Krion. Amb un interiorisme urbà i rústic, les seues quatre zones: Lobby, Suite, Bistro i Magatzem s’han dissenyat amb les fustes naturals, els banys d’autor i el nou material desenvolupat per Krion: Coverlux™. Present en el lobby d’entrada, aquest compost contrasta amb el sostre de fusta natural Lutier 1L Light i el mosaic Highland Ramat i Buonarroti Monti Poliment de L’Antic Colonial.

Els lavabos incorporen la tecnologia Touch&Feel de Noken, que crea entorns Wellness amb el ruixador Season i les peces Round i Square. Els seients de la zona s’han realitzat amb una de les col·leccions més sostenibles de Krion, Matèria, que compta amb un 20% de material reciclat.
La joieria d’aquest estand (Zona Noken) té les col·leccions d’autor Oxo, Lignage, Round i Square com les seues peces més preuades. Exposades sobre un expositor de Krion® East 1100 Snow White retroiluminado, la lluentor d’aquestes aixeteries augmenta amb les pedres naturals Buonarroti Monti Poliment o Books Blue Roma o el mosaic Sicília White Classico de L’Antic Colonial.

El model E7Roure Nit de Gamadecor és la cuina cinc estreles de l’estand. Fabricada en roure, la seua estructura es combina amb el blanc pur de Krion K-Life 1100 i l’aixeteria Pure Line de Noken. L’enteresa d’aquests fogons es veu reforçada pel granit Lemurian de L´Antic Colonial i les zones de magatzematge, fabricades amb la fusta natural Negre Marquina Classico i Lutier 1L Ramat de L’Antic Colonial.

Porcelanosa Projects

Situat en l’Hall 45, en aquest estand de 50 metres quadrats es podran veure les novetats de Butech quant a solucions constructives, façanes ventilades, perfils decoratius i materials de col·locació ceràmica es refereix.
La façana ventilada exterior s’ha alçat amb el compacte mineral sinterizado XLight i una gran pantalla que actua de suport.

One-Flex r eco és una altra de les novetats. Aquest adhesiu amb plàstic reciclat post-consum ajuda a reduir la contaminació per plàstics en oceans i continents.

En el bany s’ha dedicat un espai als sistemes constructius i al plat de dutxa Shower-Deck en acabat de Krion®. Els expositors de sòl radiant, panells giratoris amb perfils decoratius d’il·luminació LED, panells amb mostres de Micro-stuk i maquetes a escala real amb sistemes de façanes ventilades i sòls tècnics, completen aquesta sala

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací