Oberta la inscripció dels cursos pràctics ‘Condueix la teva Vida’ en la seva VII edició a Espanya

364

Actualitat Diària

Avui s’obre el període d’inscripció als cursos del programa de ‘Ford, Condueix la teva Vida’; un programa pràctic totalment gratuït de conscienciació i experiències en matèria de Seguretat Viària dirigit a joves conductors d’edats compreses entre 18 i 24 anys. En la seva VII edició, el programa oferirà 750 noves places en Alcobendas (Madrid), gràcies a la col·laboració amb el seu ajuntament.

Els cursos se celebraran entre el 6 i el 10 de juny en Alcobendas (Madrid), en l’espai del recinte firal del Parc d’Andalusia en Alcobendas, avinguda de Valdelaparra s/n, i ja està oberta la inscripció a través de la web www.conducetuvida.es.
‘Ford, Condueix la teva Vida’ és un programa de formació en Seguretat Viària i habilitats pràctiques de conducció que forma part del programa de RSE de Ford. El propòsit del programa és que els participants puguin aprendre a afrontar i corregir les principals situacions de risc, que són, a més, les que major nombre d’accidents provoquen entre els conductors d’aquesta franja d’edat.

Aquest any, entre les activitats de ‘Ford, Condueix la teva Vida’, s’inclourà el mòdul de “Share The Road”, en el qual els assistents podran experimentar “WheelSwap”, una innovadora experiència de realitat virtual que permet als conductors i ciclistes comprendre les possibles conseqüències de conduir i circular amb bicicleta sense tenir en compte a altres vehicles en circulació en la carretera. L’any passat, el 78 per cent dels participants del programa europeu van assegurar que canviarien el seu comportament cap als altres usuaris de la carretera després de provar “WheelSwap”.

Les sessions també mostraran el “Dutch Reach”, una tècnica que pot ajudar a evitar que els conductors copegin als ciclistes sense donar-se compte en obrir la porta d’un cotxe; es treballarà el punt cec dels ciclistes i l’experiència directa sobre com garantir que es mantingui una distància segura en avançar a les bicicletes. Els requisits legals són diferents en tota Europa, però s’aconsella als conductors que mantinguin una distància de fins a 1,5 metres quan avancin als ciclistes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací