Nissan Qashqai, vehicle més venut a la Comunitat Valenciana en 2019

369

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes a la Comunitat Valenciana van descendir el mes de maig un 25%. Amb aquest descens, el mercat valencià acumula una caiguda del 13% en els cinc primers mesos de l’any, amb un volum total de 61.572 unitats. Malgrat aquests resultats, la Comunitat Valenciana es consolida com a tercer mercat a Espanya amb una quota de l’11%, només per darrere de Madrid i Catalunya.

En aquest context, hi ha un segment que manté un creixement sòlid, és dels crossovers. Aquest segment representa ja a la Comunitat Valenciana un percentatge per sobre del 40%.

En quan a vehicles més venuts, el ránking de models més venuts a la Comunitat Valenciana està encapçalat pel Nissan Qashqai, amb unes matriculacions totals en aquesta Comunitat de 3.022 unitats, mostrant un creixement de gairebé el 24% fins al mes de maig.

Nissan ocupa la tercera posició quant a les marques més venudes a la Comunitat Valenciana en els primers cinc mesos de l’any, amb una quota del 7,8% i un total de 4.769 unitats de turismes i crossovers.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací