Nissan lidera el mercat del vehicle elèctric a Espanya durant els set primers mesos de l’any

262

Actualitat Diària

El mercat de vehicles elèctrics a Espanya manté un to positiu en els set primers mesos de l’any, amb un creixement del 110% i un total de 7.393 matriculacions. Nissan lidera aquest mercat i acumula ja onze mesos de creixements continuats, des de setembre de 2018 a juliol de 2019, tots dos inclusivament.

El 4,5% dels vehicles que embeni Nissan avui són ja elèctrics, molt per sobre de la quota general que els vehicles elèctrics purs representen en el mercat nacional i que a penes arriba a un 1% i molt per sobre de la resta de marques generalistes. Si exceptuem el segment crossover, el 16% de les vendes de Nissan ja seria de vehicle elèctric.

En el que portem d’any, els dos models elèctrics de Nissan mantenen un comportament excel·lent. El Nissan LEAF registra un total de 1.111 unitats mostrant un robust creixement del 110-% i amb una quota de mercat del 18%. D’altra banda, la Nissan e-NV200, fabricada a Espanya totalitza ja 468 unitats amb un creixement del 150% i una quota en el mercat de les furgonetes elèctriques del 40%, sent líder indiscutible en aquests primers set mesos de l’any. A hores d’ara de l’any i faltant encara cinc mesos per a acabar l’exercici, l’e-NV200 elèctrica ha aconseguit igualar els mateixos registres que tot l’any 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací