Nissan ajuda amb 5.500 euros directes als clients que desitgen adquirir un Leaf, vehicle elèctric 0 emissions

418

Actualitat Diària

L’aposta de Nissan per una de les tendències que domina el mercat és clara, des del llançament en 2010 del primer vehicle 100% elèctric i de zero emissions, el Nissan LEAF. Nissan ha llançat una campanya fins a final del mes de desembre per a ajudar als consumidors a l’adquisició d’un vehicle elèctric, com és el Nissan LEAF.

Nissan ajudarà amb un descompte directe de 5.500€ al comprador d’un Nissan LEAF fins al mes de desembre. Aquest Programa ja el va llançar Nissan a Espanya en 2018 amb objectiu de mantindre plans d’incentiu per a la transformació del parc espanyol cap a una mobilitat més sostenible i per a pal·liar l’efecte de la discontinuïtat dels plans llançats des del govern, a diferència de les iniciatives dels principals mercats europeus que sempre han advocat per l’estabilitat dels plans d’ajuda.

El pla que Nissan posa en marxa ara millora a més els actuals Plans del Govern. Les diferències són molt clares i perceptibles per al comprador d’un LEAF des del primer moment:

El descompte oferit per Nissan és immediat, no cal esperar a cap aprovació.

No té cap tipus de retenció fiscal, cap deducció pel que a diferència dels plans del Govern que suposen haver de declarar-los a través de l’IRPF, la quantia oferida per Nissan, és a dir, els 5.500 € són íntegres.

No cal entregar cap mena de vehicle antic a canvi de la compra.

Nissan lidera el mercat de vehicles electrificats a Espanya amb un total de 1.787 unitats matriculades en el que portem d’any, amb un increment del 85%. Amb aquesta nova aposta, Nissan pretén que la tecnologia que incorpora el Nissan LEAF, no sols la seua propulsió elèctrica, sinó el primer pas de la conducció autònoma amb Propilot, l’e-Pedal o el Propilot Park, arriben a quanta més gent millor.

Cal recordar que el Nissan LEAF ja ha aconseguit superar els seus registres històrics en el mercat espanyol, mancant quasi tres mesos perquè finalitze l’exercici. Amb un total de 1.253 unitats el Nissan LEAF està creixent a Espanya un 72% i té una quota del 17% en el mercat de turismes elèctrics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací