Naturgy llança un nou codi visual per a simplificar la comunicació amb els seus clients

375

Actualitat Diària

Naturgy va llançar avui una nova campanya dirigida a tots els públics d’interès amb l’objectiu d’explicar el seu nou codi visual per a fer més senzilla i àgil la comunicació amb els seus clients. La companyia energètica simplifica així la comunicació amb els consumidors i trasllada els principals valors de la marca: senzillesa, innovació, experiència i respecte a la societat i l’entorn.

“Aquesta campanya explica que Naturgy és una nova companyia energètica que s’ha fixat com a objectiu ser més pròxima, senzilla i empàtica amb els seus clients. L’energia en les seves diferents formes és alguna cosa que forma part de la vida quotidiana de les persones en la seva llar, en el seu treball, en el seu telèfon mòbil o en el seu vehicle. La nostra companyia ha de fer-los la vida més fàcil als clients i a les seves famílies durant aquest camí que fem junts. I quan parlem dels nostres clients també ens referim a aquells que per alguna circumstància -que ens pot succeir a qualsevol- ho estan passant mal i es troben en situació de vulnerabilitat. Per això, no és una campanya que parli de nosaltres sinó del que podem fer nosaltres pels nostres clients”, va explicar Jordi Garcia Tabernero, director general de Comunicació i Relacions Institucionals de Naturgy.

Nou codi visual i campanya

El nou codi visual, més senzill, directe i basat en hipèrboles, impactarà en la imatge, en els textos i totes aquelles propostes audiovisuals de la companyia a partir d’avui.

La campanya, dirigida als grans mitjans, contempla un espot en les seves versions de 30 i 20 segons, creat per animació, així com 10 peces úniques i diferencials, de 10 segons cadascuna, tascons de radi i accions especials. Totes les peces de la campanya giren entorn d’aquells assumptes que la companyia considera rellevants per al consumidor en els seus estudis de mercat, tals com l’atenció al client, la vulnerabilitat energètica, el respecte al medi ambient, la preocupació pel canvi climàtic i la qualitat de l’aire. Cadascuna de les peces que componen la campanya busca oferir respostes sobre les accions de Naturgy en aquestes qüestions.

La campanya tindrà una especial presència en formats innovadors i de rellevància per al consumidor, tant en mitjans convencionals com en digital. Així mateix la companyia té previst programar durant 2019 diferents accions per a aprofundir en aquest nou llenguatge amb els clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací