Mercadona expandeix la seua plataforma de compra online a Barcelona

352

Actualitat Diària

Seguint amb l’expansió que va començar a València l’any passat, Mercadona llança avui el nou servei de compra online després de la posada en marxa d’un magatzem exclusiu per a online a Barcelona en el polígon de la Zona Franca. Des d’aquest centre logístic, dit ‘Rusc’, la companyia inicia el servei en els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i de les Corts, concretament en els codis postals 08017, 08021, 08022 i 08034 i incrementarà, de manera progressiva, en les pròximes setmanes i mesos el servei a la resta de barris de Barcelona ciutat.

Els clients que resideixin en codis postals que no estiguin coberts per el ‘Rusc‘ podran continuar comprant com fins ara en la web clàssica. En funció de l’evolució del projecte, l’empresa anirà expandint el servei a altres codis postals de Barcelona i, possiblement en els pròxims anys, a nous municipis. Actualment, el projecte online està centrat en donar servei a la ciutat de Barcelona amb el desenvolupament del nou magatzem situat en el polígon de la Zona Franca.

L’objectiu de la nova compra ‘online’ no es basa únicament en la millora de la web i l’app, sinó que porta associats importants canvis estructurals que permeten optimitzar els processos. En traslladar la preparació i enviament de les comandes al ‘Rusc’, en lloc de gestionar les compres una a una des de les botigues, s’incrementa la productivitat i eficiència multiplicant-se fins a vuit vegades, garantint el millor servei al ‘Cap’ –que és com la companyia denomina internament al client-.

Aquest nou model, manté la mateixa tarifa (7,21€ / comanda) i amplia l’horari de lliurament de 7.00 hores a 22.00 hores de dilluns a dissabte en trams d’1 hora a partir de l’endemà d’haver fet la comanda. L’assortiment és molt semblant al de les botigues. Els productes es poden localitzar a través de les categories o el cercador de la nova plataforma disposant de fotografies de cada producte i tota la seva informació rellevant.

L’equip que establirà les bases de la nova compra online en el ‘Rusc’ de Barcelona consta inicialment de 92 treballadors provinents en la seva gran majoria de botigues físiques de la Ciutat Comtal. S’estima que aquest número s’incrementi amb noves contractacions fins a arribar als 350 treballadors en els pròxims mesos, segons avanç el procés d’expansió. Els equips dedicats al desenvolupament informàtic, disseny, producte, logística i atenció al client romandran en la seu a València des d’on donaran servei també al projecte online de Barcelona.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací