Mercadona busca 200 professionals per al seu departament de informàtica

383

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha iniciat un procés de captació de talent per a incorporar a més de 200 persones al seu departament d’Informàtica situat a Paterna (València). D’una banda, la companyia ha obert un procés, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, per a seleccionar personal procedent de Cicles Formatius d’FP Grau Superior, concretament a AGAFAR, Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes; DAW, Desenvolupament d’Aplicacions Web; i DAM, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma. Paral·lelament, la companyia completa aquesta cerca de més de 200 persones amb la necessitat d’incorporar perfils sènior amb àmplia experiència i acabats de titular de Graus Universitaris.

Mercadona compte actualment amb un departament d’Informàtica compost per 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en Enginyeria Programari, tant FrontEnd com BackEnd, Cloud, Site Reliability, Caps de Projecte, Arquitectura Empresarial, Administradors de Sistemes, Operacions, Analítica, IoT i Seguretat Informàtica. Amb l’obertura d’aquest nou procés de captació de talent, la companyia persegueix impulsar el seu projecte de Transformació Digital, que amb una inversió anual de 150 milions d’euros, pretén millorar les eines i processos informàtics, i abordar importants iniciatives en col·laboració amb proveïdors especialistes de les diferents solucions informàtiques. L’objectiu és agilitar al màxim la presa de decisions, incrementant l’eficiència i agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

Per a això, els seleccionats no només tindran l’oportunitat d’abordar aquest nou repte, sinó que a més podran créixer professionalment dins del projecte Mercadona, un projecte que aposta per les persones i que compta amb una política de Recursos Humans centrada en el seu desenvolupament. De fet, els nous treballadors tindran, com els 85.800 que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia; importants plans específics de formació; i l’opció, a mitjà termini, d’optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza a Mercadona i de la qual en 2018 ja s’han beneficiat 860 treballadors.

Reconeixement a la política de RH

La política de Recursos Humans ha estat destacada un any més en l’Estudi Compro Talent 2018 en repetir en el primer lloc del rànquing del seu sector i ocupar la sisena posició en el rànquing general. A més, Harvard BusinessReview destaca la gestió interna del talent, i l’Organització Internacional del Treball (OIT), dependent de Nacions Unides, valora l’esforç en formació, conciliació i repartiment de beneficis que realitza la companyia. Així mateix, la companyia va signar a la fi de 2018 amb els sindicats majoritaris el nou Conveni Col·lectiu d’Empresa i el Pla d’Igualtat 2019-2023. El nou pla, més social i igualitari, reforça el compromís de Mercadona amb l’ocupació estable i de qualitat, avança en les seves condicions laborals, al mateix temps que consolida la seva aposta per millorar el poder adquisitiu de la plantilla i reforça les iniciatives de conciliació de la vida laboral i familiar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací