Marina Burriananova, patrocinat pel Grupo Gimeno, solta amarres en la 16a Sail Racing Palma Vela

348

Actualitat Diària

L’equip femení de regates Women’s, amb el qual col·labora Marina Burriananova i que compta entre els seus tripulants amb les esportistes olímpiques Natalia Vía-Dufresne i Susana Romero Steensma, a més de les experimentades regatistas Núria Sánchez, Olímpia Corral i Ana Pujol, estrena aquest cap de setmana la temporada de vela al Mediterrani. El conjunt participarà en la 16a Sail Racing Palma Vela, una prova que reunirà durant aquest cap de setmana a 124 equips de 23 països per a competir en 14 categories.
En concret, l’equip participarà a bord de la modalitat VIPER 640, amb la qual també competirà en la pròxima edició de la Copa del Rei, que es disputarà del 27 de juliol al 3 d’agost en aigües de Palma i que per primera vegada en la seva història comptarà amb una categoria exclusivament femenina: la Women’s Cup.

“Estem molt contentes de poder pujar-nos ja a bord d’aquest nou vaixell VIPER 640, amb el qual també competirem en la Copa del Rei ja que, a més de participar amb els millors en una gran regata de prestigi internacional, Palma Vela és una bona oportunitat per a l’equip de posar-nos a prova i veure el seu funcionament”, ha destacat sobre aquest tema Núria Sánchez.

Al costat d’aquestes proves, l’equip també navegarà per Marina Burriananova en les principals cites del calendari de regates de 2019, com el Trofeu Conde de Godó (Barcelona, del 23 al 26 de maig); el Campionat d’Espanya (Santander, del 13 al 16 de juny); o el Campionat del Món (Getxo, del 13 al 20 de juliol), entre altres tornejos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací