L’organització de Cevisama creu que aquesta edició superarà els 90.000 visitants del passat any

551

Actualitat Diària

Cevisama encara la seua recta final en un ambient d’optimisme entre expositors i una notable afluència de compradors que, des de dilluns passat, quan el saló internacional va obrir les seues portes, estan omplint els pavellons de Fira València. El poder de compra nacional ha visitat ja de manera majoritària els estands del certamen, on mostren les seues novetats les indústries de paviments ceràmics; fregides, esmalts i colors ceràmics; maquinària; bany, pedra natural i sectors afins.

Respecte al professional estranger, es percep fins ara un increment de compradors dels Estats Units i el Canadà, així com del mercat europeu, amb una assistència molt notable d’empreses de distribució de països com França, Holanda, Bèlgica o Alemanya. A més, han acudit a Fira València nous clients amb gran poder de compra, com algunes cadenes de construcció i bricolatge de Dinamarca i Àustria; els països del nord europeu estan sent, de fet, molt actius comprant, segons constaten els clients. Així mateix s’han registrat nous grups de compra amb gran potencial d’Unió dels Emirats Àrabs, Líban, Algèria o Filipines, entre altres mercats.

El president de Cevisama, Manuel Rubert, es mostra satisfet passat l’equador de la fira. I encara que encara no existeixen xifres concretes, confia a poder superar els més de 90.000 compradors -20.000 d’ells estrangers- que van acudir a la cita en l’anterior edició. Rubert ha subratllat els esforços que s’estan realitzant per a garantir la presència en Cevisama dels distribuïdors de ceràmica més importants per a la indústria espanyola; “la gala empresarial que vam promoure ahir com a homenatge al mercat americà o els premis que impulsa l’IVACE i entregarà hui a la distribució de França són un bon exemple”.

Al costat de la potent oferta comercial, la fira continua acollint multitud d’activitats paral·leles de primer nivell: conferències, concursos, trobades empresarials… Aquest matí, en el Fòrum València World Design Capital (WDC) -posat en marxa per Cevisama com a picada d’ullet a la designació de València com a Capital Mundial del Disseny 2022- hem pogut escoltar a professionals del disseny, l’arquitectura i l’interiorisme com Ramón Esteve, que ha omplit la sala amb la seua ponència “Disseny: com, per què i per a què”.

En aquest sentit, demà participen en aquest fòrum Xavi Calvo i Marisa Gallén, màxims representants de València WDC, que explicaran el germen i repercussió d’aquest gran projecte. Així mateix, es presentarà el treball que està realitzant ja el certamen de Fira València de cara a la seua pròxima edició -2021- i presentarà la seua nova identitat corporativa i imatge visual.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací