L’IVACE rep l’incentiu Prima pel seu treball en el control i la reducció de la sinistralitat

307

Actualitat Diària

Unió de Mútues, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, ha lliurat a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, la certificada Prima pel seu treball en el control i la reducció de la sinistralitat laboral, correspodiente a l’exercici 2017.

La directora general de l’IVACE, Júlia Company, ha rebut el diploma acreditatiu de mans de la directora territorial d’Unió de Mútues, M.ª Ángeles Capella, en un acte en el qual Unió de Mútues ha volgut reconèixer el compromís i l’acompliment de l’IVACE a favor de la promoció de la salut i la seguretat dels empleats i empleades així com la seva contínua labor en la prevenció dels riscos laborals.

Unió de Mútues lliurament aquest certificat a les empreses i institucions públiques associades que aconsegueixen l’incentiu Prima, la resolució favorable de la qual depèn de la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social, DOGSS.

La Prima és un incentiu econòmic que premia la prevenció, i permet recuperar entre el 5% i el 10% de les quotes abonades per contingències professionals a l’empreses que contribueixen eficazme a la reducció de la sinistralitat i realitzen actuacions efectives, inversions i millores en la prevenció dels accidents de treball i les malalties professionals.

A més, el principal objectiu, ha destacat la directora territorial de la Mútua, M.ª Ángeles Capella, és premiar a les entitats que redueixen la seva sinistralitat fins a aconseguir “ràtios per sota de la mitjana del sector”.

Així mateix, les empreses que opten a la Prima han de complir els índexs de sinistralitat general i extrema, no haver sofert sanció en matèria de Seguretat Social i complir les obligacions de prevenció de riscos laborals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací