L’atur baixa a la Comunitat en 6.800 persones fins a març, pero puja en Espanya

316

Actualitat Diària

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades de l’Enquesta de Població Activa relatius al primer trimestre de l’any 2019, fets públics per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Nomdedéu ha destacat que les dades de la EPA revelen que “la Comunitat Valenciana lidera la baixada de l’atur en l’Estat, amb 6.800 persones desocupades menys durant aquest primer trimestre del 2019”.

Segons les dades que ha fet públics l’INE, l’evolució de la desocupació ha baixat en la Comunitat un 2% aquest trimestre i un 18,3% durant l’últim any. El responsable d’Ocupació ha ressaltat el fet que la Comunitat sigui la tercera autonomia on més ha baixat l’atur jove (

“Amb aquestes xifres, ha continuat Enric Nomdedéu, la Comunitat Valenciana continua reduint la taxa d’atur i amplia fins a 0,60 punts la diferència amb la mitjana de l’Estat”.

El secretari autonòmic ha destacat també com a dada positiva el creixement dels contractes indefinits (+5.600) i la disminució dels temporals (-12.800). Quant als sectors, ha ressaltat que la indústria lideri de nou la creació d’ocupació (+5.000).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací