L’Associació Cultural de Bombos Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa compleix 20 anys i organitza la tamborada

692

Enguany l’entrada la donarà Mari Carmen Breva, filla de Tomás Breva Mondina, fundador de la confraria

Actualitat Diària

L’Associació Cultural de Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa organitza la tradicional  tamborada. Enguany és un any especial per la celebració del seu 20 aniversari del naixement de l’associació. L’exhibició es realitzarà este diumenge 17 de març a les 17 hores a la plaça Constitució.

Este acte reuneix diferents confraries, associacions i germanors procedents, principalment, de distints punts de la província de Castelló i de València; en concret participaran 22 confraries de poblacions de la província de Castelló i 3 procedents de municipis de la província de València.

Així doncs, en esta edició assistiran agrupacions de poblacions castellonenques com la Vilavella, l´Alcora, Castelló, Almenara, Peníscola, Tales, la Vall d´Uixó, Benicarló, Viver, Benicàssim, Borriana, Almassora, Vila-real, Betxí, les Coves i  Vinaròs. A més a més també estaran presents bandes de tambors i bombos de municipis de la província de València com Sagunt, Alginet i Moncada. Es preveu que en esta trobada participen entre 700 i 800 persones.

Enguany l’entrada la donarà Mari Carmen Breva, filla de Tomás Breva Mondina, fundador de la confraria.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací