L’aeroport de Castelló tanca un nou acord per al desenvolupament d’activitats de desmuntatge d’avions

325

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló aferma la seva aposta per la implantació d’activitats complementàries amb l’acord aconseguit amb la signatura britànica e-Cube Solutions Limited per a la realització de treballs de desmuntatge d’avions. Serà la segona companyia que desenvolupa aquesta activitat industrial en les instal·lacions.

L’empresa britànica preveu un creixement continu al llarg del present any i contempla el desmantellament d’una desena d’aeronaus de diversos models, que aniran arribant de forma escalonada en els pròxims mesos. La primera d’aquestes aeronaus ja es troba estacionada en l’aeroport.

L’acord amb l’empresa també inclou la construcció d’un hangar al costat de la terminal de càrrega, destinat a l’emmagatzematge de peces.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport, Ivana Guinot, han destacat que l’acord amb la signatura britànica contribuirà a dinamitzar l’economia de la zona, així com a la consolidació de la infraestructura. Tots dos han posat en valor el creixent interès empresarial per treballar amb l’aeroport de Castelló.

Els responsables de l’aeroport han assenyalat que es fa un pas més en la diversificació de l’activitat, seguint el full de ruta que fixa el Pla Estratègic aprovat per Aerocas. Aquest pla estableix la conveniència d’explorar totes les possibilitats de desenvolupament de l’aeroport, implementant vies de negoci complementàries al tràfic de passatgers, que és l’eix central de la instal·lació.

Aquesta aposta per la diversificació s’ha traduït en diversos acords amb empreses per a la realització d’activitats complementàries. La signa e-CubeSolutions Limited és la segona companyia que s’instal·la en l’aeroport de Castelló per a dur a terme desmuntatge d’avions. A més, s’han tancat acords amb dues escoles de pilots per a impartir formació i amb dues companyies aèries per a desenvolupar vols d’entrenament, a més de l’obertura d’una base per als mitjans aeris d’extinció d’incendis de la Generalitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací