La Vilavella celebra del 13 al 22 de setembre les seves festes patronals mirant a l’estat del cel

363

Actualitat Diària

La Vilavella celebra del 13 al 22 de setembre les seves festes patronals mirant a l’estat del cel. De moment la localitat ha suspès les classes per al divendres, dia en què s’inicien les festivitats. De totes maneres, com l’alcaldessa, Carmen Navarro, explica a Castelló Informació “els únics actes que corre perill són els taurins, tots els concerts i els actes gastronòmics es poden celebrar en la coberta, com ja va succeir el dimarts amb el sorteig de cadafals”.

La festa, que arrenca demà amb La Cridà des del balcó de l’ajuntament, comptarà amb activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen els tributs a Nino Bravo i a Queen, els actes religiosos i la mascletà del diumenge que és La Festa Major, així com el concurs de paelles i el de disfresses, entre molts altres. “Tots són importants, des dels tardeos fins als concerts”, destaca l’alcaldessa.

Navarro també posa en el focus el sopar de l’embutit, que “es fa per cinquè any i que l’embotit l’elaboren les carnisseries del poble i el pa els forns i fleques locals”.

Amb tot això, podria ser que, segons auguren les previsions, el primer cap de setmana de les festes de la Vila estigui marcat per les precipitacions.

Reptes futurs

Com als reptes a curt termini que té la nova alcaldessa de la localitat de la Plana Baixa s’emmarquen el programa Edificant “que contempla una obra molt important per a la localitat finançada al 100% per la Generalitat” en els centres educatius, l’acció del Pla 135 de la Diputació amb l’ampliació de les aules a la Casa de la Música i finalment una obra menor de la Conselleria de Sanitat en què ha aportat 13.000 euros per a cobrir el sostre del Centre de Salut i així evitar goteres

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací