La Vall d’Uixó atorga 37 subvencions per a la rehabilitació de façanes per un import total de 71.800 euros

García ha recordat que aquesta iniciativa es va llançar el passat mes de setembre "per a canviar les polítiques d'habitatge"

971

ActualitatDiària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha concedit 37 subvencions dins del pla municipal de rehabilitació de façanes ‘La Vall + bonica’, impulsat per la Regidoria d’Habitatge. La regidora de l’àrea, Carmen García, ha explicat que aquest projecte “ha complit el doble objectiu de millorar la imatge i la seguretat de la nostra ciutat i impulsar l’economia local”.

De fet, ha revertit que “pràcticament s’ha triplicat la inversió que hem fet des de l’Ajuntament”, ja que s’han atorgat ajudes per un import total de 71.800 euros, la qual cosa suposa l’acceptació de 215.000 euros en pressupostos d’obres, pintura o forja, entre uns altres. “Açò dinamitza l’economia, perquè les empreses compren material i fins i tot han contractat personal”, ha destacat García.

La edila ha recordat que aquesta iniciativa es va llançar el passat mes de setembre “per a canviar les polítiques d’habitatge que s’estaven fent fins al moment, apostant per la rehabilitació i no per la nova construcció” i tenint en compte que “la bambolla immobiliària va fer que molta gent es desplaçara dels barris perifèrics a zones d’expansió, quedant-se els edificis més antics en pitjor estat”.

Per a revertir aquesta situació es va plantejar aquest projecte al que es van presentar 55 sol·licituds.

37 han sigut concedides, 21 a comunitats de propietaris i 16 a habitatges particulars. Les restants “no han sigut acceptades perquè els possibles beneficiaris no van aportar tota la documentació”, però els ha animat a “participar en la segona fase que es llançarà enguany”. Així, en breu es donarà tota la informació relativa a aquest nou pla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací