La Universitat Jaume I organitza la segona edició de la Jornada de Joves Investigadors

337

Actualitat Diària

L’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) de la Universitat Jaume I i l’Institut de Ceràmica i Vidre (ICV-CSIC) organitzen la II Jornada de Joves Investigadors a la Universitat Jaume I que se celebrarà a l’ITC el dimarts 25 de juny de 2019 amb la finalitat d’oferir un marc de comunicació i intercanvi perquè els joves investigadors i investigadores puguen defensar els seus treballs més recents dins d’un entorn científic especialitzat. Les persones interessades a participar poden enviar les seues propostes abans del 7 de juny a través d’aquest formulari i l’enviament del resum a jovenes.investigadores@itc.uji.es.

L’exposició dels treballs es realitzarà mitjançant presentacions orals de 15 minuts de durada i les temàtiques dels projectes poden girar al voltant d’aspectes com la síntesi; el processament i caracterització de materials ceràmics i vitris d’interès tecnològic i industrial; materials per a la construcció; recobriments, modificacions superficials, i materials funcionals.

Un jurat compost per experts i expertes triarà els millors treballs presentats, que seran premiats amb el Premi SECV JJII 2019 atorgat per la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre com a reconeixement al treball amb major rigor científic. La distinció inclourà una inscripció gratuïta al Congrés de la SECV 2020 per a la seua presentació com a conferència convidada. D’altra banda, l’ICV-CSIC concedirà el Premi ICV JJII 2019 a la millor presentació per a la seua exposició com a conferència convidada en la sessió d’obertura de les jornades. Finalment, el Premi ITC-UJI JJII 2019 suposarà un reconeixement per part de l’Institut de l’UJI al treball de major aplicació industrial i suposarà una inscripció gratuïta al XVI Congrés QUALICER 2020.

A més, entre els treballs presentats se seleccionaran fins a dos d’ells per a ser publicats com a articles destacats en el Butlletí de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre. D’altra banda, amb la finalitat d’afavorir la participació dels i les joves, la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre concedirà fins a cinc borses de viatges per a socis o sòcies de la SECV residents fora de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací