La Llosa inicia les seues festes patronals després d’una intensa setmana cultural

290

Actualitat Diària

La Llosa inicia les seues Festes Patronals després d’una intensa setmana cultural. Així doncs, la població va posar punt i final el passat divendres als actes organitzats durant la setmana amb la carrera de colors. Amb tot, La Llosa no descansa i als seus veïns i veïnes els espera una setmana carregada de bous durant les seues festes en homenatge a Sant Felip Neri.

La població celebra hui el dia de Sant Isidre Llaurador. A les 11.30h tindrà lloc la cercavila de recollida de la reina i cort amb la música de la Unió Musical Sant Felip Neri.

A aquesta cercavila li seguirà la missa en honor al patró i una mascletà a càrrec de Pirotècnia Peñarroja. Aquesta vesprada s’obriran les piscines de forma gratuïta. La nit gaudirà a les 21h la processó de Sant Isidre Llaurador i el popular ‘correfoc’. 

El dissabte va ser el primer dia de festes patronals i, amb ell, van començar els esdeveniments taurins amb un bou cerril i dos bous embolats. La jornada va acabar amb més festa i discomòbil.El diumenge es va celebrar el dia d’un dels patrons, Sant Felip Neri. A més a més, durant el matí també van tindre lloc altres actes com ara la cercavila de recollida de la reina i de la cort d’honor amenitzat per la Unió Musical Sant Felip Neri.

També va tindre lloc una solemne missa en honor al patró. A la vesprada es van obrir de forma gratuïta les piscines i, a la nit, va tindre lloc la processó de la imatge de Sant Felip Neri amb els ritmes de la banda local. La nit va finalitzar amb una sessió de teatre en valencià.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací