La Guàrdia Civil de Castelló i ASHOTUR aborden en una jornada informativa la seguretat en el sector hostaler

367

Actualitat Diària

La Guàrdia Civil de Castelló i l’Associació ASHOTUR (Associació d’Hostaleria i Turisme de Castelló) han organitzat una jornada informativa sobre seguretat en el sector hostaler. Aquesta jornada neix de la importància que el sector tenen per a l’economia nacional, autonòmica i provincial, cal tenir en compte que aporta el 14,5% del PIB a la Comunitat Valenciana, les empreses i treballadors del sector poden ser un objectiu de la delinqüència nacional i internacional.

Es troba emmarcat en les línies d’acció de l’Estratègia Nacional contra el Crim Organitzat i la Delinqüència Greu per als anys 2019- 2023 i implica de ple a la Guàrdia Civil i el sector turístic.

La jornada es va celebrar, a l’hotel Àgora de la localitat de Peníscola sent inaugurada per l’Alcalde de la localitat Andrés Martínez Castellá, President de ASHOTUR Carlos Escorihuela Artola i el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló Miguel Fresneda López.

En la mateixa es van tractar assumptes de diverses modalitats delictives que afecten les persones, tals com agressions, violència de gènere etc i unes altres de l’àmbit

Les ponències van ser presentades per membres de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací