La Generalitat publica ajudes per a la promoció exterior per valor de 4,85 milions d’euros

El termini de presentació de sol·licituds va començar el dimecres, 4 d'abril i finalitza el 30 d'abril i el 3 de juny depenent del tipus d'actuacions

822

ActualitatDiària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació ha publicat aquesta setmana en el DOGV la convocatòria d’ajudes de la Direcció general d’Internacionalització en matèria d’internacionalització i promoció exterior amb un pressupost conjunt de 4,85 milions d’euros.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes recolzen la participació de les empreses valencianes en fires internacionals, així com les actuacions relatives al pla de màrqueting internacional.

Así, tindran la consideració d’accions subvencionables la contractació d’espai en certàmens internacionals celebrats en l’estat espanyol entre l’1 de novembre de 2017 i el 30 de setembre de 2018 i fora de l’estat espanyol entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de setembre de 2018.

També es recolzen les despeses d’allotjament i desplaçament als mercats internacionals inclosos en el pla de promoció internacional, amb un import màxim de 20.000 euros.

Els serveis relacionats amb l’execució del pla de màrqueting internacional com a publicitat en mitjans estrangers, la publicitat o inscripció en portals o directoris en línia, la comunicació en línia i off line relacionada amb el desenvolupament de campanyes de comunicació internacionals també estan inclosos fins a un import màxim de 6.000 euros.

Altres conceptes també contemplats en l’ordre fan referència als serveis relacionats amb el procés de registre de marca en països fora de la Unió Europea, els serveis per a la certificació i registre de productes per a la comercialització en països fora de la UE; la creació de pàgines web i elaboració de material promocional, així com les despeses de personal en comerç exterior contractat per a executar el pla de promoció internacional de l’empresa.

Procediment i termini sol·licitud

Les sol·licituds i la documentació d’aquestes ajudes s’ha de realitzar de forma telemàtica.

El termini de presentació de sol·licituds va començar el dimecres, 4 d’abril i finalitza el 30 d’abril per a les actuacions relacionades amb la participació en fires internacionals i el desplaçament a mercats internacionals i fins al 30 de juny per a les actuacions relatives al pla de màrqueting i resta d’actuacions relacionades amb el pla de promoció internacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací