La Fira Medieval d’Onda programa centenars d’activitats per a tota la família del 9 al 11 d’agost

553

Actualitat Diària

Onda celebra la seua Fira Medieval del 9 a l’11 d’agost. Un gran esdeveniment, que reuneix centenars d’activitats per a tota la família, ja que traslladarà al visitant a èpoques passades. Els turistes que visiten Onda podran assistir en ple centre històric a la lluita entre cavallers, una demostració de tallers d’oficis en l’edat mitjana i la desfilada dels cavallers amb els seus cavalls i la cort d’honor i a càrrec de la companyia Artlequin.

La regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica María Baila, ha recalcat en la presentació de la Fira Medieval que “és ja un referent a la província de Castelló, sent un esdeveniment turístic que cada any millora ampliant activitats i afermant les d’anys anteriors”. La Fira Medieval traslladarà Onda en l’Edat mitjana amb costums i formes de viure d’aquella època; d’ací, que s’instal·le un campament de cavallers en el Pàrquing Paradís. Tots els dies hi haurà una exhibició i vol d’ocells rapaços i es podrà aprendre de les xarrades didàctiques sobre la vestimenta del cavaller i la importància dels cavalls en l’Edat mitjana.

María Baila destaca de la Fira Medieval “els tornejos de cavallers són els únics que se celebren a l’interior del Castell a la província de Castelló”. A més, els més xicotets podran gaudir de múltiples opcions com a servei de ludoteca, s’ensenyaran els jocs tradicionals de l’època, comptaran amb una granja interactiva i espectacles de circ, teatre, acrobàcies i aeris a càrrec de la mateixa companyia.

Totes aquestes alternatives amenitzades amb música èpica als carrers i barris pròxims al Castell d’Onda com el raval del Castell, carrer Castelló, carrer Safona, carrer Sant Roque i plaça Rei Don Jaime. I és que, Onda torna a l’Edat mitjana un cap de setmana a l’any.

Així mateix, alguns restaurants d’Onda oferiran menús especials per a l’ocasió, que farà les delícies dels visitants i ondenses que s’animen a provar-los. Els restaurants en els quals podran degustar els menús amb picada d’ullet medieval són: Bistro Clasics, Restaurant El Cid, Cerveseria Ca Panera, Bocateria El Cantò, Davantal Verd, Restaurant Toledo, On María José, Briet’s Gastrobar i L´Antiga Càmara. El castell d’Onda, completament accessible, és el principal reclam durant aquests tres dies, així com els carrers del centre històric d’Onda ric en un patrimoni històric i artístic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací