La Diputació posarà en marxa espais per a emprenedors als pobles més petits

291

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló incorporarà en breu els nous espais per a emprenedors als pobles més petits de la província com a part del seu programa estratègic de Repoblem les iniciatives del qual ja beneficien a 112 municipis. I és que avui conclou el termini perquè els ajuntaments de menys de 5.000 habitants puguin presentar les seves sol·licituds després de la publicació el 18 de maig en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). L’objectiu d’aquesta iniciativa del Govern Provincial és el d’aconseguir un impacte social i econòmic molt positiu per als pobles amb menys recursos a través de l’atracció d’emprenedors que iniciïn els seus negocis i empreses que creixin als pobles.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “si volem que més gent viva als pobles crear ocupació i oportunitats econòmiques en ells és fonamental. Aquests espais per a l’emprenedoria afavoreixen precisament la fixació del talent en el territori rural, la creació de noves oportunitats laborals i la seva dinamització. Amb aquests espais per a l’emprenedoria crearem vivers de noves oportunitats laborals i empresarials”

En aquest sentit, ha assegurat que “tenim clar que una forma de fixar el talent i la població en el territori rural és crear oportunitats, és creure en una nova ruralitat que no hagi de pensar necessàriament en l’agricultura o la ramaderia, sinó que pugui pensar en el talent, les noves tecnologies i la capacitat que el treball a distància ofereix perquè un pugui viure als pobles encara que tingui la seva activitat professional vinculada a qualsevol part del món. Amb aquesta premissa el Govern Provincial donarà suport al fet que els nostres pobles i ciutats siguin pioners a nivell global”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací