La Diputació de Castelló s’incorpora a la Xarxa de Destinacions Intel·ligents

783

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló s’incorpora a la Xarxa de Destinacions Intel·ligents (Xarxa DTI) impulsada per la Secretària d’Estat de Turisme i la Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (Segittur).

El Patronat Provincial de Turisme, dins de les actuacions que ha començat a executar des de la seva nova composició, ha activat de manera prioritària la incorporació de l’ens provincial a la Xarxa DTI estatal, de la qual formen part un total de 105 membres, dels quals 72 són destinacions, 16 són institucions i 16 col·laboradors. En el cas de la província de Castelló les destinacions adherides són Vinaròs, Benicarló, Peníscola i Benicàssim.

La diputada provincial, Virginia Martí, ha ressaltat que pròximament es desenvoluparà la primera comissió provincial de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que servirà per a definir les bases del futur Pla Director per al desenvolupament l’estratègia Provincial DTI que es posarà en marxa en 2020 per part del Patronat Provincial de Turisme.

Així mateix, Martí ha subratllat en aquest acte el compromís de l’entitat provincial amb l’estratègia DTI, en la qual treballa de la mà de la Agència Valenciana de Turisme que presideix el secretari autonòmic, Francesc Colomer. Martí, en aquest sentit, ha recordat els programes de subvencions especialment dirigits a donar suport a les destinacions participants en la realització inversions que els permetin avançar cap a la digitalització turística.”

Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

D’altra banda, recordar que Castelló estarà present en la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà aquest cap de setmana en el Saló Arquerías del Museu de les Ciències Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Segons Virginia Martí “Castelló aspira a tenir un paper important en la segona edició de la mostra autonòmica de turisme organitzada per Turisme Comunitat Valenciana, en la que juguen un paper fonamental les propostes i experiències desenvolupades per les empreses de la provincia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací