La Diputació de Castelló i l’AECC estudien vies de col·laboració per a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer

370

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut aquest matí una primera reunió de contacte amb representants de la junta provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per tal d’estrényer lligams i estudiar noves vies de col·laboració que milloren la qualitat de vida de les persones amb càncer. En representació de l’AECC han estat presents el president Carlos Camahort, el vicepresident, Sixto Barberá, i la gerent, Salomé Esteller. Ambdues parts han expressat la voluntat de col·laborar en aspectes clau com l’atenció psicològica a malalts i familiars, la promoció del voluntariat i l’extensió dels programes de prevenció.

Martí ha aprofitat l’ocasió per a felicitar l’agrupació per la seua «entrega i dedicació». «Sou tot un exemple d’humanitat, d’altruisme i de compromís pels demés, i per això vos obrim les portes de la Diputació per a escoltar-vos i per a ajudar-vos en la vostra tasca de millorar la qualitat de vida de les persones que s’enfronten contra el càncer». En futures reunions es concretaran més detalls de la col·laboració.

Actualment, l’AECC es troba implantada en 110 municipis de la província i compta amb més de 6.000 socis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací