La Diputació de Castelló destinarà 80.000 eruos a recolzar l’assistència tècnica i accions formatives organitzades per FEPAC-ASAJA

Roig: “el sector primari és clau per al creixement econòmic i laboral de la província"

1004

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló ha reafirmat la seua implicació amb el camp i la ramaderia provincial en revalidar el compromís que li uneix amb la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders, FEPAC-ASAJA Castelló a l’hora de reforçar el pla d’activitats que ofereix la federació als agricultors i ramaders castellonencs.

Per a açò, el Govern Provincial destinarà una inversió de 80.000 euros dirigida a recolzar les accions formatives organitzades per FEPAC-ASAJA així com l’assistència tècnica que ofereix a agricultors i ramaders a l’hora de tramitar les ajudes existents i beneficiar-se dels possibles canvis legislatius que afecten al sector.

D’aquesta manera, tal com ha explicat el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, després de la reunió que ha mantingut amb la federació, “sumim esforços a l’hora de posar a la disposició dels professionals d’aquest sector productiu crucial per a la província els millors recursos a l’hora d’obtenir el major rendiment possible al seu treball i sacrifici diari. El sector primari és clau per al creixement econòmic i laboral de la província i, sobretot, per al desenvolupament d’un món rural castellonenc que té en ell una de les seues principals fonts d’ingressos”.

És per açò que tal com ha incidit Roig, des del Govern Provincial “sempre anem a estar al costat de totes aquelles iniciatives i polítiques que generen més i millors oportunitats per als agricultors i ramaders castellonencs. Som una institució que defensa el nostre camp i la nostra ramaderia perquè forma part de la nostra identitat i ningú entendria aquesta província sense el seu camp ni sense aquells productes que, a través de la ramaderia, donen sabor al millor rebost del Mediterrani”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací