La Diputació de Castelló destina més de 70.000 euros a subvencionar el seu potencial turístic

254

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha aprovat la concessió de 71.426 euros de subvencions per a potenciar tant la qualitat com l’assistència de visitants a les festes declarades d’interès turístic de tota la província. Gràcies a aquestes inversions les principals celebracions de la província poden multiplicar les oportunitats i el benefici econòmic que generen en els municipis.

Unes ajudes que han estat aprovades en la Comissió Permanent del Patronat Provincial de Turisme, celebrada recentment. Entre els 17 municipis que han obtingut aquestes ajudes, destaquen per la seva importància l’Entrada de Toros i Cavalls de Sogorb, el Carnestoltes de Vinaròs o les festes de la Magdalena de Castelló.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “les festes que se celebren als pobles de tota la província són un ric patrimoni que cuidar no només pel seu valor de tradició i orgull, sinó perquè són una font d’oportunitats”.

Martínez ha destacat que aquestes ajudes “permeten també desestacionalizar el turisme i fer-lo una oportunitat econòmica i laboral per als pobles durant tot l’any. A més, les tendències turístiques exigeixen la promoció d’un turisme d’experiència i de sensacions, ja que els visitants no només volen estar, sinó també fer. Hi ha molta gent que decideix la seva destinació en funció de les festes i les activitats complementàries”.

En aquest sentit, Martínez ha destacat que “contribuïm, per tant, al fet que els pobles generin aquest turisme d’experiències que convidi al fet que més persones ens visitin més vegades durant tot l’any. És la mateixa direcció que hem realitzat amb el turisme gràcies a Castelló Escenari Esportiu o a Castelló Ruta de Sabor“.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací