La Diputació de Castelló aportarà 100.000 euros en ajudes per a l’organització d’actes taurins

306

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha aprovat avui en Junta de Govern la concessió de 100.000 euros d’ajudes a un total de 148 entitats culturals per a l’organització de festejos taurins en tota la província amb l’objectiu de fomentar aquestes activitats que formen part de la cultura i les tradicions dels municipis de Castelló. Gràcies a aquesta iniciativa del Govern Provincial aquests col·lectius podran organitzar tot tipus d’espectacles en els festejos que se celebren en pràcticament tots els pobles de Castelló i que ja han començat a realitzar-se aquest 2019.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “cada convocatòria taurina que se celebra a la nostra província mobilitza a centenars de persones, convertint-se en un recurs turístic de primer nivell que dinamitza el municipi i afavoreix el teixit econòmic local. Per això, des del Govern Provincial volem ajudar a finançar i impulsar tot aquest tipus de celebracions”.

És per això que Sales ha ressenyat que aquest nou impuls econòmic s’enquadra dins de la “ferma intenció d’aquest Govern Provincial de mantenir-se ferm en la defensa de la tauromàquia i els bous al carrer com a element indissociable a la nostra història i la nostra tradició. Els ajuntaments, penyes i associacions que impulsen aquells festejos taurins que complementen els programes culturals i festius dels nostres pobles sempre comptaran amb el braç tendit de la Diputació, perquè són els garants d’uns festejos que formen part intrínseca de la nostra província”.

 

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací