La consellera Pascual: “Anem a formar un Govern que s’implique en la societat digital per a desenvolupar l’economia”

324

Actualitat Diària

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha participat aquest dilluns en l’acte inaugural del 7th Global 5G Event, el major esdeveniment dedicat a la tecnologia 5G en el món. En el seu primer acte com a representant de la política d’innovació i societat digital del Consell, Pascual ha assegurat que “aquesta conselleria aconseguirà que la Comunitat Valenciana sigui un referent de l’ús de la tecnologia per al benestar i la prosperitat dels ciutadans. Consolidarem una autèntica economia digital que ens situï en primera línia de l’ecosistema tecnològic i d’innovació d’Europa”.

Carolina Pascual ha destacat que “la Comunitat Valenciana vol ser pionera en la implementació i el desenvolupament de la tecnologia 5G, per la qual cosa la Generalitat està promovent i facilitant el desenvolupament d’infraestructures i prenent les mesures necessàries perquè aquest desig es faci realitat”.

Segons la consellera, “les xarxes 5G i la Internet de les Coses estan suposant una veritable revolució tecnològica que canviarà el món com el coneixem. El nostre objectiu és impulsar la transformació de la societat valenciana mitjançant el 5G, una tecnologia d’avantguarda que proveeix de major velocitat i eficàcia a les comunicacions i l’intercanvi d’informació i que, per tant, estimularà la innovació”.

“La Generalitat -ha afegit Pascual- està fent una gran aposta per aquesta tecnologia perquè, arribat el moment, els territoris que no estiguin preparats es quedaran enrere. Necessitem poder desenvolupar un model d’economia digital, que no seria possible sense les xarxes 5G, amb serveis d’última generació com la telemedicina o la mobilitat intel·ligent”.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha afegit en aquest sentit que “estem treballant per a definir un model de ciutat 5G per a València, que pugui estendre’s i replicar-se en la resta de municipis, per a arribar a fer de la Comunitat Valenciana una regió 5G al capdavant d’aquesta tecnologia a Europa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací