La Comunitat “compta amb un important sistema aeroportuari”, segons Colomer

339

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la inauguració juntament amb el director gerent de AviaDev Europe, Juraj Toth, i el regidor de turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García, el fòrum AviaDev Europe, que se celebra en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Colomer ha assenyalat que “durant aquests dies, els delegats de companyies aèries assistents a aquest fòrum discutiran sobre diversos temes, però també sobre les nostres possibilitats d’avançar com a territori” i ha ressaltat que en la Comunitat Valenciana “tenim un important sistema aeroportuari”, al mateix temps que ha explicat que “l’eclosió de connexions aèries ha canviat el món i la manera de fer turisme”.

El responsable de Turisme Comunitat Valenciana ha ressaltat que “València és una ciutat moderna i d’avantguarda, com representa l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències, però també plena d’història i patrimoni”.

AviaDev és el fòrum de desenvolupament de l’aviació per als aeroports i companyies aèries regionals d’Europa, en el qual també participen professionals i institucions turístiques i proveïdors del sector. En aquesta segona edició, reuneix fins al 25 d’octubre a 20 companyies aèries i representants de 60 aeroports.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací