Iberdrola reforça el desplegament de la recàrrega del vehicle elèctric amb Grup Montalt

358

Actualitat Diària

Iberdrola continua avançant en la seva estratègia de desplegament de la recàrrega de vehicle elèctric amb la qual impulsar la mobilitat sostenible a Espanya. Per a això, acaba d’aconseguir un acord amb Grup Montalt pel qual la companyia energètica es converteix la seva partner per a les necessitats energètiques del grup concessionari i posarà a la disposició dels seus clients solucionis de recàrrega elèctrica.

Sobre la base d’aquest acord, els clients de la major xarxa de concessionaris multimarca en la C. Valenciana comptaran amb solucions avantatjoses per a compra i instal·lació d’un punt de recàrrega, així com el subministrament d’energia verda, en el moment de la compra d’un vehicle elèctric en els gairebé 60 concessionaris de Grup Montalt. L’acord inclou l’àmbit domèstic i el d’empresa, així com l’accés a la recàrrega pública. La col·laboració inclou també solucions de recàrrega per als empleats del grup concessionari en els seus habitatges i centres de treball.

A l’acte de signatura de l’acord han assistit Joaquín Longares, delegat Comercial d’Iberdrola en la C. Valenciana i Bartolomé Poyatos, Director General de Grup Montalt. Longares ha destacat que “amb aquest acord avancem cap a una mobilitat cada vegada més sostenible, oferint als clients de grups com Montalt l’assessorament, experiència i garantia d’Iberdrola per a la instal·lació de punts de recàrrega en les seves places de garatge d’ús particular o en el treball, de forma fàcil i en condicions molt avantatjoses”.

Per a Poyatos, es tracta de “una aliança pionera per a satisfer les necessitats que els clients estan demandant en l’ús de vehicles respectuosos amb el medi ambient. La nostra intenció és liderar el canvi cap a la venda d’aquest tipus d’automòbils oferint assessorament als clients de la mà d’Iberdrola, líder del sector i destacat promotor de l’ús d’energies netes en el sector de l’automoció”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací