Iberdrola, primera empresa a obtenir el Certificat d’Empresa Saludable de AENOR a nivell mundial

350

Actualitat Diària

Iberdrola s’ha convertit en la primera companyia multinacional a obtenir el Certificat d’Empresa Saludable atorgat per AENOR a nivell mundial, segons el model de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Aquesta certificació multisite concedida per AENOR ha estat validada per a totes les societats del grup que, actualment, compta amb empleats en 25 països, i té en compte diverses variables: ambient físic, salut, psicosocial i comunitat.

El reconeixement ve a constatar el compromís de la direcció del grup amb la implantació i impuls d’un procés de millora contínua per a protegir i promoure la salut i la seguretat de tots els professionals i la sostenibilitat del lloc de treball. Així, per exemple, Iberdrola ofereix al seu equip nombroses mesures de benestar i conciliació amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida: plans de salut, instal·lacions esportives, servei mèdic i de fisioteràpia en bona part dels seus centres de treball i campanyes de conscienciació, entre altres.

En aquest sentit, la companyia acaba d’implementar un sistema de gestió d’empresa saludable, basat en la metodologia Planificar-Fer-Verificar-Actuar, que tindrà una vigència inicial de tres anys, fins a 2022.

L’obtenció d’aquesta rellevant certificació per part del grup Iberdrola s’emmarca en la seva aposta global per la qualitat, que passa per la gestió excel·lent de tots els processos i recursos com a palanca imprescindible de cara a crear valor per a les persones: accionistes, clients, empleats i altres grups d’interès de la societat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací