Iberdrola confirma el soterrament de la línia elèctrica a l’avinguda Jaume I de Vinaròs

Les feines també inclouen adequar el quadre de llums que hi ha al passeig Juan Rivera

845

ActualitatDiària

Iberdrola començarà en breu les feines de soterrament de la línia elèctrica de l’avinguda Jaume I amb l’eliminació dels pals de la llum que hi ha a la vorera. D’aquesta forma millorarà l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de donar una millor imatge del vial.

Les obres eren una demanda de Cocemfe Maestrat recollida en l’estudi que cada any trasllada a l’Ajuntament per millorar la mobilitat. En aquest sentit, el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que es va presentar la proposta a Iberdrola i després de l’estudi corresponent ha confirmat que en breu iniciarà els treballs”. El regidor ha agraït la predisposició de l’empresa elèctrica, remarcant que assumirà tots els costos de les obres. D’altra banda, també agraït la feina de Cocemfe Maestrat, assenyalant que “gràcies a les seves reivindicacions poc a poc estem fent de Vinaròs una ciutat més accessible”.

Aquestes feines de soterrament de la línia elèctrica s’afegiran a les que ja s’estan executant a l’avinguda Jaume I, per part dels alumnes del taller d’ocupació ” Vinaròs Renova”, amb l’ampliació de la vorera i la remodelació de la zona central de l’avinguda per fer-la transitable per als vianants.

Pel que fa al canvi del quadre elèctric al passeig Juan Rivera, les feines ja s’han posat en marxa per fer la renovació de tot el cablejat i la capsa exterior per garantir un bon servei als veïns, així també com millorar la imatge de carrer.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací