Nules celebra que el Govern central considere el projecte de la platja de les marines com de prioritat alta 

264

Els projectes per al litoral de la població de Nules són els que més avancen després d’Almenara, de fet al mes de juny d’aquest any 2018 es va adjudicar la redacció del projecte de regeneració i estabilització del tram de la platja de les Marines, “que per al Govern central està considerat com de prioritat alta i l’empresa adjudicatària disposa de nou mesos per a presentar aquest projecte”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

García ha fet aquestes declaracions després de la reunió que han mantingut els alcaldes del litoral de Castelló Sud, que engloba les poblacions de Nules, Borriana, Moncofa, Xilxes, la Llosa i Almenara, amb representants de la Direcció General de Costes a Madrid. I que ha comptat també amb la presència de la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Tena.

L’objectiu de la reunió era fer un seguiment i conéixer l’estat de la redacció dels diferents projectes per a la regeneració del litoral Castelló Sud i de construcció d’espigons de protecció.

Davant d’açò, l’Ajuntament de Nules es posarà en contacte amb l’empresa adjudicatària per a establir les col·laboracions pertinents per tal que el projecte es puga presentar tan prompte com siga possible perquè puga ser aprovat i licitar així les obres.

“Al seu dia vàrem dir que el procediment era lent però veiem que ara estem un poc més a prop ja que s’estan donant passos importants, de tota manera continuarem insistint fins que siga una realitat”, matisa David García.

Al llarg d’aquest mes de setembre es portaran a terme diferents treballs de desinsectació i desratització tant en el clavegueram públic com en registres de sanejament privat a nivell de les voreres, “amb aquesta campanya intensiva de desinsectació i desratització es pretén reduir el màxim possible el nombre de panderoles i rates aprofitant que ens trobem en l’època de l’any en la qual són més sensibles, a causa de la baixada de temperatures i la menor disponibilitat d’aliment, de manera que es puguen afrontar les campanyes ordinàries de primavera amb una població mínima”, explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Les actuacions les realitza personal especialitzat de l’empresa Lokímica, responsable del control de plagues de la població de Nules, amb tractaments rodenticida i de desinsectació especialment efectius en zones on es localitzen immobles abandonats o en mal estat de conservació en tractar-se de llocs propicis d’albergar caus de rates.

Així doncs, els operaris de l’empresa realitzaran els tractaments de manera sistemàtica en tots els carrers del nucli urbà. Des de la Regidoria de Sanitat s’assenyala que “els dies posteriors és possible que es detecten moviments de rosegadors en la via pública per la ingesta del producte rodenticida o fins i tot podria donar-se el cas d’aparéixer rates mortes pels voltants dels claveguerams”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací