Funambulista actuarà el pròxim 23 de setembre en el Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real

395

Actualitat Diària

Diego Cantero, Funambulista, actuarà el pròxim 23 de setembre, a partir de les 20.30 hores, en el Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, en un Club 100, concert acústic i de petit format.

En aquest concert, Diego Cantero repassarà el seu últim àlbum, ‘L’Observatori’, que recull cançons com ‘Aquesta Llum’, ‘Vent a favor’, ‘La vida d’abans’ o ‘Érem reis’. També recordarà temes dels seus anteriors treballs, especialment de ‘Dual’, disc de 2017, en el qual va compartir repertori amb algunes de les destacades del pop espanyol.

Les invitacions per a aquest concert gratuït es poden aconseguir en el Espai Jove de Vila-real (avinguda França 25-27) i en Ironam Fitness (carrer Vera, 13, de Castelló).

Aquest Club 100 està organitzat per la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Vila-real i per Cadena 100 Castelló.

Club 100 és una oportunitat única per a escoltar i veure a importants artistes de manera íntima i pròxima.

Cadena 100, segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM), és l’emissora més escoltada a la província de Castelló amb 44.000 oïdores. A més, el programa matinal “Bon dia, Javi i Mar”, de 06.00 a 11.00 hores, és un dels més seguits en tota Espanya.

La carrera musical de Diego Cantero (Molina de Segura, 1982) comença quan, a penes superada majoria d’edat, comença a fer-se amb premis en festivals i certàmens. Abans de caminar pel filferro del pop com a Funambulista, va publicar tres discos en solitari: “Contes” (any 2000), “Descalç” (any 2003) i “Presa” (any 2005).

El seu següent projecte es va desenvolupar íntegrament online i va posar focus en la proximitat amb els seus seguidors.

En 2014 publica “Queda’t” que li va obrir definitivament les portes de la ràdio musical i li va situar en la primera línia del pop nacional.

A la fi de 2015 signatura amb Sony Music Spain i comença a forjar l’ambiciós projecte coral que es materialitza, en 2017, en el seu àlbum “Dual”, en el qual inclou catorze cançons (tres inèdites i onze dels seus temes més coneguts) i en totes elles compta amb la col·laboració d’artistes com Pablo Alborán, Dani Martín, l’Índia Martínez, Antonio Orozco, Rozalén, Efecte Passadís, Beu, Maleïda Nerea, David Otero o Marco Mengoni.

Com indica Diego Cantero, “Dual va ser un regal que em van fer artistes als quals admiro, alguna cosa que un dia vaig desitjar amb tanta força que va acabar per complir-se”.

Com a autor, ha compost cançons per a intèrprets de la talla de Malú o Raphael i també ha creat temes amb artistes com Dani Martín, Nek, David Otero, Dani Fernández o l’argentí Abel Pintos i la seva labor també s’estén al cinema amb la seva cançó “Vull que tornis” en la pel·lícula “Perdona si et dic amor”, a la televisió per a la qual va crear la sintonia de capçalera de la sèrie “Família” i fins i tot a la publicitat on realitza col·laboracions habituals amb diverses marques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací