Colomer clausura la segona edició del Concurs Provincial de Cuina Familiar amb 116 participants infantils

824

El secretari autonòmic de Turisme advoca per “reinventar la cuina com un espai on sintonitzar amb noves generacions”

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat la segona edició del Concurs Provincial de Cuina Familiar organitzat per la revista Turisme i Gastronomia de Castelló, un certamen que ha acollit el CdT de Castelló i en el qual han resultat finalistes sis dels 116 concursants infantils.

En aquest acte, Colomer ha advocat per “reiventar la cuina com un espai on sintonitzar amb noves generacions”; al mateix temps que aposta per “l’intercanvi generacional com el gran argument de la gastronomia vinculada al turisme”.

Per al titular de Turisme, “el cuiner explica cada vegada amb major prestigi i avui és un gran moment que hem d’aprofitar per a posar en valor la dieta Mediterrània i els productes de la província de Castelló”.

El primer premi ha recaigut en Lope Balboa, guardó que ha lliurat el secretari autonòmic de Turisme. Cal ressaltar que en la final d’aquest concurs, pares i fills han elaborat un plat amb productes de la província de Castelló.

El president de l’Agència Valenciana del Turisme ha volgut donar l’enhorabona a tots els concursants d’aquesta edició, “nous i joves talents que posaran en valor la nostra gastronomia”; i ha apuntat que amb iniciatives com aquest concurs “s’exalten valors lligats al territori, al paisatge, al producte i a l’autenticitat”.

Finalment, ha ressaltat que “hi ha moltes formes de fer possible la convivència en una casa i la gastronomia, que és un art de pau i creativitat s’ha convertit en l’argamassa fonamental per a entendre els valors que volen proclamar des de la Generalitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací