FIB, CEEI Castelló i Llançadora busquen empreses innovadores de música i tecnologia

283

Actualitat Diària

CEEI Castelló i Llançadora han obert el termini d’inscripció per al FIB Pro Startups, esdeveniment per al qual que es busquen empreses que aportin idees innovadores i transversals en el sector de la música. Aquesta iniciativa, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol dins de la programació del FIB, compta amb el suport del festival, així com de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benicàssim, i està obert tant a startups nacionals com a internacionals dels sectors de la música, tecnologia aplicada, oci o indústries creatives.

Els emprenedors que vulguin participar hauran d’emplenar el formulari que apareix en la pàgina web de l’esdeveniment (www.fibprostartups.com), abans del 5 de juliol. El Programa FIB Pro Startups comprendrà, entre altres dinàmiques, una “Startup Pitch Competition” amb els emprenedors seleccionats.

Les startups hauran d’estar en fase de creixement o ésser de recent llançament, tenir una proposta de valor innovadora i disruptiva amb un necessari component tecnològic i amb alt potencial de creixement. Així mateix, les empreses han de comptar amb un Producte Mínim Viable, a més de clients o usuaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací