Enrique José Sampedro: “Confiem a treure endavant aquesta eliminatòria i aconseguir l’ascens amb el Castelló”

2410
Enrique Sampedro, brau defensa central del Castelló, en un llanci en un entrenament. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El futbolista del Castelló, Enrique Sampedro, espera amb ganes el partit del diumenge davant el Club Portugalete, en el partit d’anada de la ronda final de la fase d’ascens a Segona Divisió B (18.00 hores). “Confiem a treure endavant aquesta eliminatòria i aconseguir l’ascens amb el Castelló. Esperem guanyar el diumenge o, com a mínim, treure un bon resultat”, va assegurar el defensa valencià.

A més, sap que l’afició estarà una vegada més al costat de l’equip. “Segur que ve molta gent a animar-nos com ho van fer en Sant Andreu. Tant de bo culminem la festa en Castalia davant la nostra gent”, va assegurar el fort defensa de l’esquadra de la capital de la Plana.

D’altra banda, l’afició del Castelló estarà present en el camp La Florida aquest diumenge. Les 500 localitats que ha facilitat el Club Portugalete i que ha pagat el Castelló perquè no li costi diners als seus seguidors. Ja s’han venut unes 300 i es confia que s’esgotin en les properes hores.

En l’esportiu, tot apunta al fet que el lateral KikeFerreres serà baixa per al partit contra el conjunt biscaí perquè no s’ha recuperat a temps de la lesió que ja li vaig fer perdre’s la trobada contra el Sant Andreu, en el Narcís Sala.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací