Els patinadors ja llisquen per la nova pista de Chencho en Castelló

648

El Patronat d’Esports ha millorat la pista de patinatge amb diverses actuacions els últims dos anys

Actualitat Diària

El regidor d’Esports, Enric Porcar, va visitar ahir la pista de patinatge de les instal·lacions esportives Chencho, on va intercanviar impressions sobre la reforma amb els usuaris.

El Patronat Municipal d’Esports ha invertit 21.926 euros (sense IVA) en la millora de les prestacions del paviment. Primer s’han reparat les escletxes de l’asfalt, donant-li uniformitat, i després s’ha revestit amb cinc capes de resines especialment dissenyades per a la pràctica del patinatge en línia i de velocitat. Per últim, s’ha aplicat una capa de pintura verda.

Enric Porcar va afirmar estar molt satisfet amb la inversió realitzada en la pista de patinatge: “Després d’anys de funcionament es fa necessari una reparació dels desperfectes de l’asfalt, però a més hem volgut millorar el paviment”.

El president del Club Patí Castàlia, Carlos Nicolau, explica que el material utilitzat està homologat per la Federació Nacional de Patinatge i que “permet dos coses aparentment contradictòries, poder lliscar i, al mateix temps, tenir adherència”. També és menys abrasiu de cara a les caigudes dels esportistes.

El Club Patí Castàlia és l’usuari principal d’aquesta instal·lació, amb 86 patinadors entrenant setmanalment a la pista de Chencho, però amb la pròxima creació d’un nou club en aquesta modalitat s’espera donar servei a més d’un centenar d’esportistes.

Porcar ha recordat les actuacions prèvies que el Patronat d’Esports ha realitzat en aquesta instal·lació: “Ja fa dos anys que vam asfaltar la part interior de l’anell i, seguint amb la nostra política d’eficiència i estalvi energètic, vam instal·lar lluminària LED”. Nicolau afegeix que abans la pista s’omplia sempre de graveta i que amb l’asfaltat, al mateix temps que es solucionava aquest problema, s’habilitava més espai per a practicar diferents exercicis durant els entrenaments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací