El Nissan Leaf, ‘Millor coche de Canàries en 2019’

363

Actualitat Diària

El nou Nissan LEAF ha rebut el premi al Millor Cotxe de Canàries 2019. Marco Toro, Conseller Director General de Nissan va agrair la presència d’autoritats representatives del govern de Canàries i d’altres institucions, en el que, sens dubte, reforça el suport de les mateixes cap a un sector i el reconeixement a la labor d’una marca com Nissan en la societat espanyola i canària, de la mà de la seva xarxa de concessionaris locals.

El President de Canàries va confirmar en aquest mateix acte la seva intenció que aquesta mateixa setmana sigui aprovat l’exempció per a la compra de vehicles elèctrics del IGIC Canari (impost en la compra de cotxes a Canàries equivalent a l’IVA en la Península).

El nou Nissan LEAF ha conquistat el prestigiós premi a Canàries a l’ésser l’automòbil més votat pels 10 membres del jurat composts per especialistes del motor de les Illes Canàries, que representen als seus respectius mitjans de comunicació i pertanyents a l’Associació Esportiva de Las Palmas i de Tenerife. Amb els seus vots han fet del Nissan LEAF el primer model elèctric que conquista un reconeixement d’aquest nivell a Espanya.

El premi al Millor Cotxe de Canàries distingeix des de fa 14 anys a l’automòbil que reuneix les millors condicions per als clients i Nissan és l’única marca que ha aconseguit quatre vegades aquest màxim reconeixement, en el món de l’automoció en l’arxipèlag canari, en proclamar-se vencedora amb el Nissan Juke en 2011, el Nissan Prémer en 2014, el Nissan Micra en 2017 i ara amb el Nissan LEAF en 2019.

Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Ibèria ha declarat en rebre el premi: “aquest premi és el reconeixement a una il·lusió, la mateixa amb la qual centenars i centenars de persones treballem dia a dia en Nissan per fer vehicles carregats de tecnologia, més segurs, més confortables i que responguin a les necessitats actuals dels ciutadans i que mira per deixar a les futures generacions una mobilitat de 0 emissions”. Marco Toro, afegia “aquest reconeixement va més enllà de Nissan a Espanya ja que el certamen Millor Cotxe de Canàries ha estat, des de fa temps, altament valorat per la marca des de la seva seu central a Europa i al Japó, més encara en conèixer l’ampli palmarès que Nissan acumula en aquest certamen, sent l’única marca amb quatre guardons. Estem molt satisfets pel Nissan LEAF i el gran treball realitzat pels nostres concessionaris a Canàries”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací